Trka za titulom nikad nije bila interesantnija: Ronaldo golom ušao istoriju, a onda su Borini i Pacini bacili Juve na kolena!

Autor:

Sport

08.02.2020

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Juventusa doživeli su šokanatan poraz na "Bentegodiju", gde je domaća Verona slavila posle preokreta sa 2:1!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Velika borba vodila se u Veroni

Tako će u nedelju Inter protiv Milana i Lacio protiv Parme moći da u slučaju trijumfa šampionsku trku učine superzanimljivom.

Prvo poluvreme je završeno bez golova, ali je bilo uzbuđenja na obe strane. Verona je prva pripretila u 11. minutu preko Faraonija, kada je Ščešnji odlično reagovao, a uzvratio je Daglas Kosta devet minuta kasnije, kada je prečka spasila domaćina.

Već u 21. minutu mreža Juventusa se prvi put zatresla na ovoj utakmici, ali posle konsultacija sa VAR sobom, sudija Davide Masa nije priznao pogodak Maraša Kumbule. Razlog - ofsajd.

Do kraja poluvremena i Kristijano Ronaldo je imao odličnu priliku, ali ovoga puta stativa je bila saveznik ekipe Verone.

Ono što je tada propustio, Ronaldo je nadoknadio u 65. minutu meča. Betankur ga je sa centra igrališta odlično proigrao kroz sredinu, Portugalac je protutnjao u kazneni prostor domaćina, prevario svog čuvara i potom poslao precizan udarac u mrežu golmana Marka Silvestrija - 0:1.

Ovaj Ronaldov gol ulazi u istoriju Juventusa, jer je postao prvi igrač Juventusa koji je postizao golove u deset uzastopnih mečeva u Seriji A!

Mnogi su pomislili da je tada Juventus prelomio meč u svoju korist, ali od tog trenutka sve se promenilo u korist Verone!

Igrao se 76. minut, konfuzija u odbrani Juventusa, Borini se prošetao kroz kazneni prostor i iskosa sa leve strane savladao Šćešnjija - 1:1!

Deset minuta kasnije potpuni preokret - Bonućija je lopta pogodila u ruku u kaznenom prostoru Juventusa i posle još jedne konsultacije sa VAR-om, sudija je pokazao na belu tačku.

Siguran realizator jedanaesterca bio je Pacini, koji donosi ogromna tri boda ekipi Verone - 2:1!

Nravno, do kraja pritisak gostiju, ali bez rezultata, veliko slavlje ekipe Verone, u čijim je redovima svih 90 minuta odigrao i naš Darko Lazović.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading