Legendarni Čileanac otvoreno: Očekujem dvojicu sunarodnika u Interu naredne sezone!

Autor:

Sport

08.02.2020

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta god da je tražio, Konte je dobio od Intera. "Neroazuri" su bili veoma aktivni u prethodna dva prelazna roka, to daje rezultate pošto Inter nastavlja trku sa Juventusom u domaćem prvenstvu. U nedelju se igra veliki derbi Madonine, za očekivati je da i najnovije pojačanje Kristijan Eriksen startuje na "Đuzepe Meaci".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antonio Konte

Ivan Zamorano, čovek koji je nosio dres Intera pet sezona najavljuje dolazak sunarodnika.

- Sančez nije mnogo igrao u Mančesteru, što znači da nije stigao u najboljoj formi. Voleo bih da Aleksis ostane u Milanu, pošto će od juna imati još jednog sunarodnika pored sebe. Recimo da sam optimističan da ću gledati dva Čileanca u Interu naredne sezone, imam neke privilegovane informacije po tom pitanju. Svi znamo šta Vidal predstavlja za Kontea, siguran sam da će Inter uspeti u junu da ga dovede iz Barselone - izjavio je legendarni Čileanac.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Saigrači u reprezentaciji, uskoro i u klubu?

Vidal ima ugovor na još godinu i po dana sa Barselonom, ali deluje da će na leto uslediti rastanak sa Blaugranom i povratak u Seriju A.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading