Savini momci usaglašeni: Sudije upropastile ovako ozbiljan turnir!

Autor:

Sport

08.02.2020

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana imali su mnogo primedbi na sudije iz Katara na prijateljskoj utakmici protiv moskovskog Spartaka na turniru u Dohi.

RepublikaFoto: FK Partizan
Fudbaleri Partizana

Partizan je izgubio 3:2, ali su generalnu probu "crno-belih" upropastile sudije čudnim odlukama, toliko da su Bibras Natho i trener Savo Milošević zbog prigovora isključeni.

Bojan Matić, Zoran Tošić i Sejduba Suma u izjavi za klupsku televiziju kritikovali su sudije.

- Faktor koji ne bolim da komentarišem, ali sada ću jednostavno morati. Sudije su krivci za ovo što se odigralo. U prvom poluvremenu imali smo kontrolu, vođstvo 2:1, međutim teško je igrati sa igračem manje protiv kvalitetne i spremne ekipe - kazao je Matić.

Na poluvremenu je Milošević, prema rečima Matića, spustio tenziju iz 42. minuta.

- Rekao nam je da samo hladne glave da odigramo do kraja. Natho je bio ljut sa razlogom. Sudije su same krive zbog nervoze na terenu - istakao je napadač crno-belih.

Iskusni Tošić bio je direktniji u kritikama na račun arbitara.

- Partizan je dobro učestvovao, pokazao je da može da se nosi sa ruskim ekipama. u najjačem sastsavu smo bili bolji od Lokomotive i Spartaka, to su svi videli, ali smo nažalost prenaglili. Dešavaju se sudijske greške, iako se ne smeju dešavati u prevelikoj količini. Sve je na vrhunskom nivou, sudije nisu dorasle. Žao mi je što turnir nismo zavšili kako bi trebalo - rekao je bivši reperezentativac Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Zoran Tošić

- Verujem da je razlog neznanje, ne želim da verujem da je namera. Neshvatljivo mi je da na ovako ozbiljnom turniru budu ovako neoziljne sudije. Već 15 godina sam profesionalac i na prijateljskim utakmicama retko gde sam sreo normalne sudije - iskren je popularni Bambi.

Sejduba Suma složio se sa konstatacijom da sudije nisu bile na nivou.

- Definitivno. Ova utakmica je morala da se završi ranije, mogli smo da rivala da kaznimo. U svakoj utakmici utakmici idemo na pobedu, ali ne mogu da kažem isto i za prijateljske. Spremni smo za početak drugog dela sezone - zaključio je Suma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading