Arsenal podmlađuje tim: Prva meta Luka Jović

Autor: Republika

Sport

08.02.2020

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni londonski klub Arsenal, po pisanju britanskih medija, želi da podmladi tim, a jedna od želja za narednu sezonu je i Luka Jović, srpski fudbaler koji trenutno igra za Real Madrid.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Na listi želja su srpski napadač iz Real Madrida Luka Jović, Vilfred Zaha iz Kristal Palasa i talentovani Dajot Upamekano (Lajpcig) i Bakari Sumare (Lil).

Iz sadašnjeg sastava sigurni su samo golman Bernd Leno, Ektor Beljerin, Kiran Tirni, mladi Vilijam Saliba, Lukas Toreira i Nikolas Pepe.

Svi ostali su na prodaju, pre svih kapiten Pjer-Emerik Obamejang, Aleksandar Lakazet, Mesut Ozil, Henrik Mihtarjan, Škodran Mustafi i Granit Džaka.

U Arsenalu smatraju da će ih Jović i Sebaljos koštati zajedno 70 miliona funti.

Spekuliše se da Real Madrid razmatra da, s obzirom na Jovićev loš početak u kraljevskom timu (samo 1 postignut pogodak do sada) na leto pošalje Luku na pozajmicu kako bi se vratio u staru formu i igrao više.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading