Sumnjivi potezi Mančester Junajteda: Nigerijski napadač ima korona virus?

Autor: Republika

Sport

08.02.2020

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnovije pojačanje Mančester Junajteda Odion Igalo neće putovati sa ekipom u Španiju, gdj će trener Ole Gunar Solskjer povesti ekipu na mini zimske pripreme tokom dvonedeljne pauze koja traje u Premijer ligi.

RepublikaFoto: Tanjug
Odion Igalo

Mančester Junajted strahuje da njegovom pojačanju Velika Britanija neće dozvoliti povratak u državu zbog sumnji da ima koronavirus. 

Nigerijac je stigao u Junajted na pozajmicu iz kineskog kluba Šangaj Šenhua u samom finišu zimskog prelaznog roka. U Mančester je ovaj 30-godišnjak stigao protekle nedelje u samom periodu od poslednjih 14 dana koji se smatra kritičnim za prenošenje smrtonosnog virusa iz Kine.

Dosad su na Ostrvu zabeležena tri slučaja koronavirusa, koji je počeo da se širi iz kineskog grada Vuhana. Međutim, ono što je krajnje bizarno u ovoj odluci jeste činjenica da je nigerijski reprezentativac već stigao u Mančester.

Prošao je svu kontrolu pri ulasku u Veliku Britaniju pa je čudno zašto klub ne želi da ga pošalje na pripreme, čega se boje i zašto strahuju da ga kontrola ne bi ponovo pustila u zemlju ako je to već jednom učinila. 

RepublikaFoto: Tanjug
Odion Igalo postiže gol

- Klub može da potvrdi da, zbog trenutne situacije u Kini, Odion Igalo neće putovati u Španiju jer ne postoje garancije da bi ga kontrola na granici Velike Britanije pustila nazad u državu, s obzirom na to da se on nalazio u periodu od poslednjih 14 dana otkako je stigao iz Kine koji je vrlo rizičan -  piše u klupskom saopštenju.

O svemu se oglasio i trener Crvenih đavola, Ole Gunar Solskjer.

- Zbog situacije u Kini, nismo sigurni da li bi se Igalo mogao vratiti u Englesku ako ponovo napusti zemlju. On će ostati ovde i trenirati sa ličnim trenerom prema individualnom programu - rekao je Norvežanin pa dodao:

- Naravno da je on hteo da putuje sa nama kako bi upoznao nove saigrače i brže se uklopio u tim, ali rizik da ga ne puste natrag je preveliki i nismo hteli da ga preduzimamo - zaključio je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading