Sosijedad dao četiri gola na Bernabeu i eliminisao Real, Jović epizodista

Autor:

Sport

06.02.2020

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedam golova u Madridu, Zidanov tim doživeo težak poraz i eliminaciju iz Kupa Kralja. Real Sosijedad ide dalje zahvaljujući skandinavskom tandemu (4:3).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Serhio Ramos ovog puta nije bio heroj

Prvi su zapretili domaći preko Karima Benzema, ali je golman Sosijedada Remiro bio spreman za intervenciju. Samo desetak minuta posle pokušaja Francuza, Martin Odegard dovodi goste u vođstvo.

Norvežanin tako postiže gol protiv matičnog kluba, Areola nespretan 1:0 u 22. minutu za Real Sosijedad.


Do kraja ovo perioda igre Isak je imao još dve odlične prilike, ali bez realizacije. Na drugoj strani Rodrigez oprobava šut, ali bez gola za Kolumbijca.

Drugo poluvreme počinje neverovatno. Mladi Šveđanin Aleksandar Isak u šest minuta postiže tri gola, ali mu prvi ipak nije bio priznat posle VAR pregleda.

Ipak oni golovi postignuti u 54. i 56. minutu su priznati, Sosijedad vodi sa 3:0 na "Santijago Bernabeu". Marselo ekspresno smanjuje na 3:1 u 59. minutu, ali gosti idu na 4:1 samo deset minuta kasnije. Merino koristi asistenciju Isaka za 4:1 u 69. minutu.


Nastavlja Real sa pritiscima, u 81. minutu i stižu do gola koji je morao sačekati na VAR potvrdu. Dugo je trajala ova situacija, ali na kraju se piše gol Rodrigu i rezultat 4:2. Madriđani stužu do 4:3 u samoj nadoknadi vremena, strelac je Načo.

Real ipak nije mogao do izjednačenja iako su gosti ostali sa igračem manje. Gorosabel, dobija drugi žut u 96. minutu, Ramos je promašio poslednju šansu na meču. Luka Jović je bio na terenu od 76. minutu kada menja Valverdea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading