Ben uverava da ne ide nikuda: Završiću karijeru u Zvezdi!

Autor:

Sport

05.02.2020

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Traju već nedeljama pregovori između rukovodstva Crvene zvezde i El Fardu Bena (30) oko produžetka novog ugovovora, budući da aktuelni ističe u junu, a iako postoje razmimoilaženja između onoga što prvak Srbije nudi i onoga što Komoranin traži, krilni napadač uverava da će sve biti u najboljem redu.

RepublikaFoto: ST/Danijel Kokanović
El Fardu Ben

- Pregovaramo oko detalja, tačno je da se klub i ja nismo još uvek usaglasili oko svih detalja, ali ubeđen sam da ćemo rešiti sve prepreke u zajedničkom interesu. Nastavljamo pregovore i verujem da će ishod biti pozitivan. Srećan sam u Zvezdi, ljudi me vole, navinači i čelnici kluba mi pružaju podršku i ne bih imao ništa protiv toga da završim karijeru na Marakani - zrači optimizmom repeezentativac Komorskih Ostrva i dodaje da je i te kako zadovoljan igrom ekipe Crvene zvezde nakon današnje pobede nad DAC Dunajskom Stredom od 4:0 u generalnoj probi pred nastavak sezone.

- Igrali smo odlično, brzo je kružila lopta i lako smo postizali golove. Drago mi je što sam bio strelac, značiće mi to na planu samopouzdanja, ali ipak je uspeh tima najvažniji.

Ben je naglasio i da je nestrpljiv pred prvi od dva večita derbija u prolećnom delu sezone.

- Izgubili smo u septembru sa 2:0 od Partizana i imamo obavezu da se osvetimo najvećem rivalu 1. marta. Znamo savršeno dobro koliko ta pobeda znači "Delijama" - rekao je Ben u Beleku i osvrnuo se na starog i novog trenera.

- Imam puno poštovanje prema Dejanu Stankoviću, baš kao i prema njegovom prethodniku Vladanu Milojeviću. Deki je imao veliku igračku karijeru i nadam se da će biti uspešan i na klupi kao na terenu - zaključio je Ben.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading