Trener Benfike isprozivao Živkovića: Izgleda da mu je ovde mnogo lepo, pa neće da ide!

Autor:

Sport

05.02.2020

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Benfike Bruno Laž rekao je da je iznenađen odlukom Andrije Živkovića da ostane u klubu iako mu je jasno stavljeno do znanja da se na njega ne računa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andrija Živković neće iz Benfike

- Njemu ovde toliko lepo, pa ne želi da ide ili je nešto drugo u pitanju, to morate da pitate njega. Interesantno je kako Živković u tri poslednja prelazna roka traži klub u kojem će se usrećiti, ali nikako da ga pronađe. Mislim da je za njega bolje da igra nego da samo trenira. Mi ćemo nastaviti da ga tretiramo sa poštovanjem, kao svakog drugog igrača. Još ovih šest meseci- rekao je Laž.

Živković je u Benfiku došao 2016. godine iz Partizana posle mnogo peripetija. Od tada nije uspeo da se izbori za minutažu. Mnogi ga optužuju da mu je samo novac bitan i da zbog toga ne želi da napusti portugalski klub jer u njemu zarađuje 4,9 miliona evra po sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zdjurdjevic

05.02.2020 17:39

Šta je tu čudno kada se tako ponašao i u Partizanu i šta mu fali odlična lova, a manje obaveza.