Abidal: Nismo poslali zvaničnu ponudu Čaviju

Autor: Tanjug

Sport

05.02.2020

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Barselone Erik Abidal izjavio je da klub legendarnom Chaviju nije poslao zvaničnu ponudu za mesto trenera prvog tima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Erik Abidal

Barselona je sredinom januara otpustila Ernesta Valverdea, a na njegov mesto je došao Kike Setjen, iako su mediji u Španiji spekulisali da je Čavi bio prva opcija.

 - Nije bilo ponude. Ako ju je imao, neka to pokaže, jer je ja nisam video. Na prvom sastanku koji smo imali, Čavi je slušao, a na drugom je mora da nam kaže svoj plan. Sve ono što je izašlo u medijima bilo je više političko nego sportsko. Ja se ne bavim politikom, pričam samo o fudbalu. Mene zanima samo način na koji trener radi. Objavljene su mnoge stvari, samo ne one o kojima smo stvarno razgovarali -  rekao je Abidal, prenosi list Sport.


Legendarni vezista i aktuelni trener katarskog Al Sada, rekao je da je odbio ponudu da nasledi Valverdea na "Kamp nou", jer smatrao da je još uvek prerano.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading