Vuletić u svom stilu odgovorio Dumniću: Gromovi udaraju vrhove, koprive su bezbedne!

Autor:

Sport

04.02.2020

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije se dugo čekalo na odgovor profesora Vladimira Vuletića na oštru izjavu iz Crvene zvezde. Advokat Nikola Dumnić verbalno je napao potpredsednika crno-belih, koji se oglasio saopštenjem koje prenosimo u celosti.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Vuletić

– U gomili Alfa doktorovih trbuhozboraca, red je dodao i na jednog advokata, koji je već blamantmost neznanja i pravne neukosti iskazao u jednom TV duelu, nakon kojeg nije umeo da pronađe ni put do svog vozila.

Neuki Dumnić je dugo dumao kako da zadovolji ukus Alfa doktora. Našao je oprobani recept sa navijačke šipke i nečega sto se kupuje na trafici, a nisu novine.

Toliko bar zna gorljivi Dumnić da odbacivanje nečije tužbe ukazuje na stav o nenadležnosti i još bolje poznaje (kao šestičar na dugotrajnim studijama na Pravnom fakultetu) razliku između odbacivanja i odbijanja tužbe.

Međutim, kada neko iz ugla rđavog studenta i sa one strane univerzitetske katedre, procenjuje nekog sa ove strane katedre, proglašenog Studenta generacije, onda to govori da je Alfa doktor uznemiren i uplasen.

A kako ne bi i bio kada je:

Njegova parola Zvezda, Srbija, nikad Vojvodina!

Kada je i dalje na slobodi nepostupanjem sudskih instanci po optužnici tužilaštva

Kada je persona non grata svuda izuzev u Lidsu

Kada ima Dragana Miloševića, sudiju koji sudi stečaj Agro banke i istovremeno predsedava NO Zvezde i njenom pravnom timu kojem Agro banka oprosti 17 miliona evra duga

Kada ima Dragana Miloševića, koji istovremeno napise zahtev za priznavanje "titule*“ iz ’46. a onda i odlučuje o njemu, uprkos načelu "nemo iudex in causa sua" (niko ne moze odlučivati o svojoj stvari)

Kada ima tenk i postrojenu Gardu Vojske Srbije a nema nijednog igrača iz Omladinskog pogona u celoj polusezoni LingLong Super Lige.

Kada je mentalno izmučen i isceđen u strahu od najavljenog obraćanja FK Partizan Ustavnom sudu Republike Srbije i dalje međunarodnim institucijama.

Kada zna da, kako Simović reče, "sve što je krvlju kupljeno, glavom plaćeno, u ovom mraku gubi cenu. Što digne glavu, skončaće, premlaćeno, i izgoreće, u katranu i senu."

Kada zna da ima drugove koji mu praštaju dugove.

Kada zna da će se sve ovo jednom lane zvati.

Nevoljni redov Dumnić, neuspešno realizovanog nametnog mu zadatka, neka odahne. Gromovi udaraju vrhove, koprive su bezbedne.

Najzad, kako to jednom neko mudriji reče, sve što stoji iza ove ujdurme su zurle, prelo, talambasi, šećerna vuna, bradata žena, blato, ringišpil, vatromet, korov, vašar, pljeskavice, plastični falusni baloni i pištolji na vodu, jak razglas i titula Beogradskog pašaluka iz 1946.

Nismo tamo. Sve je kako treba - stoji u saopštenju profesora Vuletića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading