Šta će Luka odgovoriti? Bekam mu nudi dvostruko veću platu

Autor: Republika

Sport

04.02.2020

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski fudbaler Luka Modić bio je na ivici prelaska u milanski Inter, ali ostao je u Real Madridu. Ali sad bi mogla da ga čeka ponuda koju nije mogao ni da sanja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dejvid Bekam

Ekipa Intera iz Majamija, čiji je vlasnik Dejvid Bekam (44) želi da ovu sezonu započnu sa nekoliko jakih i zvučnih imena, a na vrhu popisa je - Luka Modrić (35). 

Kako piše španska Marka, Bekam je spreman da pošalje Modriću ponudu sa dvostruko većom platom od one koju ima u Real Madridu. Među "kraljevima" zarađuje oko 10 miliona evra neto, bez bonusa i marketinške zarade.

Da li je to 20 miliona evra neto teško je reći s obzirom na visoke poreze u SAD-u na tako veliku zaradu, ali sasvim sigurno radi se o ponudi o kojoj će Modrić morati dobro da razmisli.

Inače, američki MLS ima stroge propise oko plata pa samo trojica igrača ne podležu ograničenju, dok primanja ostalih ne smeju da prelaze 3,3 miliona evra godišnje.

Osim Modrića, na Bekamovom radaru je i Edinson Kavani (32), napadač PSG-a koji na leto postaje slobodan igrač, a proteklih dana propao mu je transfer u Atletiko.

Sezona u MLS-u počinje 29. februara. Prelazni rokovi traju od 12. februara do 5. marta i od 7. jula do 5. avgusta. Osim o kadru, bivši urugvajski reprezentativac Dijego Alonso (44) brine i o stadionu jer radovi na stadionu Lokhart debelo kasne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading