Jović: Ponekad sedim i gledam svoje snimke iz prošle sezone, pa se pitam - šta se dešava?

Autor:

Sport

03.02.2020

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Luka Jović govorio je o svojoj situaciji u Real Madridu.

RepublikaFoto: Tanjug
Luka Jović

Jović, koji je letos plaćen 60 miliona evra Ajntrahtu iz Frankfurta, nije opravdao velika očekivanja u kraljevskom klubu u dosadašnjem toku sezone.

Toga je i svestan sam bivši đak Crvene zvezde.

- Biću iskren, nisam zadovoljan sezonom do sada. Prvo zato što znam da mogu da mogu bolje. Ponekad sedim na Jutjubu gledam snimke iz prošle sezone i pitam se "Šta se dešava?". Ali svi znamo da je Real Madrid sjajan klub i da je čak i iskusnijim igračima jako teško da se naviknu, a kamli za mladića od 21 godine za koji su platili 60 miliona. Pritisak je prevelik, borim se, za sada bez uspeha, ali nadam se da će se situacija promenit - rekao je Jović u emisiji "Sportsko popodne sa Kristinom".

Jović, ipak, nije klonuo duhom zbog samo jednog gola i asistencije petom Kazemiru.

- Još uvek osećam negativnu atmosferu kada govorim o svojoj igri u Real Madridu, ali mislim da ću ljudima pokazati razlog zašto sam ovde, da sam ovde jer imam kvalitet i da me deca mogu gledati duži niz godina i motivisati se mojim utakmicama i golovima u dresu Reala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoki

03.02.2020 19:46

Ostavi onu kurvetinu pa ces se nadavati golova???