Park prinčeva meta terorista!

Autor:

Sport

03.10.2017

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Park prinčeva je bio meta terorističkog napada. Kako javljaju strani mediji, nekoliko sati pred duel Pari Sen Žermena i Bordoa pronađena je eksplozivna naprava.

RepublikaFoto: instagram.com/psg
Umalo da dođe do novog stradanja u Parizu

Četiri gasna cilindra potopljena u benzin, povezan na detonator preko mobilnog telefona se nalazilo u blizini stadiona na kome je bilo više od 50.000 ljudi.

Oko 16.30 napravu je video stanar zgrade i odmah obavestio policiju, koja je uhapsila pet osoba na licu mesta, uključujući ženu povezanu sa radikalnim islamističkim pokretima.

Od petoro uhapšenih, jedna osoba je bila poznata policiji i trebalo je da bude pod nadzorom. Policija pretpostavlja da im je izmakla zahvaljujući prijatelju koji liči na njega. 


- Kada pratite nekoga, uvek postoji osoba koja je spremna da pomogne dotičnoj. To pokazuje koliko je visok nivo opasnosti u Francuskoj - rekao je francuski ministar unutrašnjih poslaova Žerar Kolomb. 

On je otkrio da je francuska policija sprečila čak 12 terorističkih napada širom zemlje od početka godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading