Zvezda vodila samo 60 sekundi, Celje izvuklo remi!

Autor:

Sport

02.02.2020

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su 1:1 u četvrtom pripremnom meču u Turskoj protiv slovenačkog prvoligaša Celja.

RepublikaFoto: ST/Danijel Kokanović
Fudbaleri Crvene zvezde

Ekipa Dejana Stankovića po drugi put na pripremama u Turskoj ostala je bez trijumfa. Ovoga puta protiv još jednog tima sa eks-ju prostora. Slovenački prvoligaš Celje nije dozvoliom crveno-belima da dođu do pobede.

Prilično dosadan meč i uglavnom igra na sredini terena tokom većeg dela meča. Obe ekipe delovalo se tromo i ne toliko opasno. Golmani nisu imali mnogo posla sve do same završnice utakmice u Beleku.

Uspeo je Željko Gavrić da pokaže da Dejan Stanković može ozbiljno da računa na njega. Biser Zvezde ušao je u igru u drugom poluvremenu, a u 83. minutu zatresao je mrežu Slovenaca i mogao da postane junak trijumfa.

Međutim, svega 60 sekundi kasnije, u narednom napadu Celje uzvraća preko Božića koji je postavio i konačan rezultat meča.

Zvezdi je ovo bio četvrti pripremni meč u Turskoj. Do sada su crveno-beli ostvarili dve pobede (protiv Arke 3:2 i protiv Ludogoreca 1:0) i dva remija (0:0 protiv Vardara i 1:1 protiv Celja).

Naredni meč Zvezda igra u sredu protiv Dunajske Strede od 15.30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading