Rekordi padaju, kada vidite ove brojke znaćete koliko je Liverpul moćan!

Autor:

Sport

02.02.2020

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Liverpula su pobedili Sautempton 4:0 na domaćem terenu, a osim što su otišli na +22 u odnosu na rivale, oni su oborili nekoliko rekorda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ne može im niko ništa

Uspeli su da dođu do 20. uzastopne pobede na ligaškim mečevima, te su tako izjednačili premijerligaški rekord koji je do sada držao Mančester siti.

Takođe tim Jirgena Klopa je došao na jednu pobedu na domaćem terenu daleko od najveće serije pobeda u istoriji kluba, pošto su 1972. “Redsi” povezali 21 pobedu na “Enfildu” u prvenstvu.

Sada je Liverpul neporažen na 42 ligaške utakmice što znači da su se izjednačili sa Notingem Forestom iz sezone 77/78, a jedini tim koji je duže bio bez poraza su čuveni Arsenalovu “Nepobedivi” sa 49 mečeva bez poraza u sezonami 03/04.

Takođe su uspeli da povežu čak 16 pobeda, što je drugi najduži niz ligaških pobeda u istoriji kluba, a od poslednjih 102 moguća osvojena boda – osvojili su 100!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading