Petarda Borusije, Ajntrahtu bodovi u poslednjim sekundama

Autor:

Sport

01.02.2020

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Borusije Dortmund ubedljivo su savladali Union Berlin sa 5:0 i tako došli do pobede koja ih ostavlja u trci za šampionsku titulu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Opet dao gol

Erling Holand je opet blistao sa dva pogotka, a mrežu su tresli i Džejdon Sančo, Aksel Vitsel i Marko Rojs sa bele tačke.  

Fortuna iz Dizeldorfa je propustila priliku da izađe iz opasne zone pošto su vodili 1:0 protiv Ajntrahta do poslednjih momenata na meču. Ipak gol Čendlera u 94. minutu je doneo bod gostima.

Augzburg je na domaćem terenu ubeležio jako važne bodove pobedom nad Verderom 2:1. Tin Jedvaj je autogolom u prvom poluvremenu doneo prednost Verderu, da bi Niderlehner u 67. minutu izjednačio. Vargas je doneo pobedu domaćinu u 82. minutu.

Hofenhajm je takođe došao do pobede nakon preokreta. Savladali su Bajer iz Leverkuzena 2:1 iako je Dijabi u 11. minutu doneo prednost gostima.

Izjednačenje je došlo preko Kramarića u 23. minutu, a Skov je pogodio za pobedu u 65. minutu.

Bajern se laganom pobedom nad Majncom 3:1 u gostima popeo na prvo mesto na tabeli. U prvih 26. minuta golove su postizali redom Levandovski, Miler i Alkantara, a jedini pogodak za Majnc dao je Sent Huste.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading