Stanković hvali Vulića, a evo šta on poručuje navijačima Zvezde!

Autor: Tanjug

Sport

01.02.2020

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Vulić izjavio je u Beleku da mu pohvale novog trenera Dejana Stankovića daju snagu i motivaciju za dalji rad i napredak.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Vulić

- Još se isprobavaju razne varijante. Mnogo je rotacija. Sigurno je da ću pružiti maksimum, mada mislim da se moja uloga neće mnogo promeniti - rekao je novinarima Vulić, koga je Stanković nedavno svrstao među četvoricu igrača na čijem ostanku insistira.

Mladi vezista, koji je u Zvezdu stigao pre godinu dana iz Napretka, navodi da se ne plaši konkurencije.

- Verovao sam uvek u sebe i svoj kvalitet, radom hoću da se izborim za mesto u klubu - rekao je Vulić, uz konstataciju da više voli kada je "ofanzivniji, nego zadnji vezni".

Vulić je priznao da mu bez obzira na težak period kroz koji je prolazio u prvih šest meseci u klubu nikada nije padalo na pamet da odustane i da mu je sada drago što je istrajao i letos odbio da ode na pozajmicu u Radnički iz Niša.

- U početku nisam igrao, niko nije zadovoljan kad ne igra, ali naravno, bilo mi je drago da su bili dobri rezultati kluba. Nažalost, kad sam dobio šansu izgubili smo derbi, dobio crveni karton, ali potom sam dao gol Olimpijakosu, igrao Ligu šampiona. Prilično lepo smo se odvojili od Partizana i sve je u našim rukama - rekao je Vulić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading