Janković napustio SPAL, ostaje u Italiji

Autor:

Sport

01.02.2020

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tačno godinu dana pošto je za 1.8 miliona evra iz Partizana prešao u redove italijanskog SPAL-a, crnogorski reprezentativac Marko Janković moraće sve ispočetka, ali ne u Seriji A, već u drugoligaškoj konkurenciji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marko Janković

Poslednjeg dana zimskog prelaznog roka je Krotone, trenutno trećeplasirani tim italijanske Serije B, potvrdio transfer Jankovića na pozajmicu iz SPAL-a do kraja sezone, uz mogućnost otkupa ugovora u junu.

Njegov aktuelni ugovor sa SPAL-om važi do juna 2022. godine, ali u prethodnih godinu dana koliko je proveo u ovom klubu, nije uspeo da dođe do izražaja, pogotovo u aktuelnoj sezoni.

Od letos, upisao je samo devet nastupa u dresu SPAL-a, i to šest u Seriji A i još tri u Kupu i na tim mečevima je upisao jednu asistenciju, bez postignutog gola.

U Krotoneu bi trebalo da ima veću minutažu, a na njemu je da to iskoristi na pravi način i podseti na partije koje je pružao u Partizanu.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading