Buvač ima novi klub, ali i funkciju!

Autor:

Sport

01.02.2020

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepune dve godine pošto je napustio klupu Liverpula i okončao uspešnu saradnju sa Jirgenom Klopom, Željko Buvač odlučio se za novi izazov u svojoj profesionalnoj karijeri.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Klop i Buvač u vreme saradnje u Liverpulu
U prethodnom periodu bilo je dosta spekulacija oko toga čiju će ponudu prihvatiti i na čiju će klupu sesti, ali umesto klupe, Buvač se odlučio za  - direktorsku fotelju!

Naime, Dinamo iz Moskve danas je zvanično predstavio 58-godišnjeg Buvača kao svog novog sportskog direktora, a ugovor je potpisan na dve i po godine!

- Željko Buvač je dobro upoznat sa evropskim i svetskim fudbalskim tržištima, ima ozbiljan autoritet u fudbalu i sve potrebne veštine za donošenje odluka o sastavu tima, na osnovu operativnih i strateških zadataka. Fudbalski klub Dinamo pozdravlja dolazak Željka Buvača u naš klub i želi mu plodonosan i efikasan rad u ulozi sportskog direktora - navodi se u saopštenju moskovskog kluba.


Takođe, podseća se da je Buvač sa Jirgenom Klopom, pre Liverpula, uspešno radio i u Majncu i Dortmundu u Nemačkoj.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading