Lampard besan: Sad smo autsajderi za plasman u LŠ

Autor:

Sport

01.02.2020

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Čelsija Frenk Lampard zabrinut je pred nastavak sezone, s obzirom na to da su se najveći konkurenti njegovom timu pojačali tokom januara.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Frenk Lampard

Plavci su imali priliku da dovedu pojačanja pošto im je ukinuta zabrana pred zimski prelazni rok. Ipak, na stadion 'Stamford Bridž' nisu stigli novi igrači.

- Kad pogledam šta smo mi uradili i šta su uradili klubovi koji su nam blizu na tabeli, rekao bih da je Mančester Junajted uradio veliki posao dovođenjem Fernandeša, koji je vrhunski igrač. Šefild je takođe doveo fantastična pojačanje. U Totenhemu je nekoliko novih imena, a oni nisu daleko od nas... Hoću da kažem da su se ostali pojačali i da smo mi sada možda i autsajderi u borbi za jedno od prva četiri mesta - ocenio je Lampard.

- Propustili smo dva prelazna roka. Sada sa mladim igralima, moramo da prihvatimo da će im u pojedinim momentima biti teško. Ja sam prvi koji mora da bude pozitivan.

Čelsi je trenutno četvrti na tabli sa šest bodova više od Mančester junajteda i Totenhema i dva manje od Lestera

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading