Dogovorili se "milioneri" i "stara dama": Emre Džan se vratio u Nemačku!

Autor:

Sport

31.01.2020

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao što je i najavljeno, Emre Džan se iz Juventusa preselio u Borusiju Dortmund. On je najpre stigao na pozajmicu do kraja sezone, s tim što su se "Milioneri" obavezali da otkupe njegov ugovor od "Stare dame" narednog leta za 30 miliona evra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Iz Torina u Dortmund... Emre Džan

Na leto će bivši igrač Liverpula parafirati ugovor sa klubom sa "Signal Iduna Parka" u trajanju od pet godina.

Nemačkog reprezentativca je ovog leta hteo i Everton, šuškalo se da ga prate i Arsenal i Totenhem, kao i Mančester junajted, na kraju je ostao veran Liverpulu, odbio je da se vrati u Englesku.



Džan je kao slobodan igrač pre godinu i po dana stigao u Juve, minule sezone je i igrao pod palicom Maksa Alegrija, ali je kod Sarija potpuno pao u drugi plan, čak nije bio registrovan za Ligu šampiona, te je postalo jasno da će ove zime promeniti sredinu.

Uradio je to u poslednji čas, ali nema sumnje da je ipak zadovoljan.

"Milioneri" su tokom januarskog roka prodali Vajgla, koji se preselio u redove Benfike, pa je tako i stvoren prostor za angažovanje Džana iz Torina.



Što se tiče ostalih poslova Dortmunda, doveli su Halanda za 20 miliona evra iz Salcburga, prodali su Alkasera u Viljareal za 23 miliona, dok se Jakob Brun Larsen preselio u Hofenhajm za devet miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading