Milošević zagolicao maštu "Grobara": Vratio se Cucin, Partizan najavio nova pojačanja!

Autor:

Sport

31.01.2020

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle tri nedelje vrlo napornog intenziteta priprema, fudbaleri Partizana dočekali su odlazak na poprilično jak turnir u Dohu, gde ih čekaju ruski premijerligaši Lokomotiva iz Moskve, Rostov i Spartak iz Moskve, a trener crno-belih je obradovao navijače pred nastavak priprema.

RepublikaFoto: FK Partizan
Savo Milošević

Ovi dueli poslužiće treneru Sava Miloševiću i njegovim saradnicima iz stručnog štaba za finalnu obradu, posle koje bi ekipa trebalo da bude potpuno spremna za izazove na dva domaća fronta.

Da bi to bilo moguće potrebna su i pojačanja na određenim pozicijama.

- Rekli smo otvoreno da imamo još nekoliko pozicija da popunimo, pre svega u defanzivnoj liniji tima. Ali, nećemo dovoditi čisto da bismo dovodili, nego samo ono što nam je potrebno, rekao je Milošević pred polazak na Katar – Bili smo limitirani sa spiskom igrača koje možemo da povedemo. Još neke stvari ćemo videti u narednim danima, prelazni rok još traje.

Osvrnuo se trener Partizana na jedno novo lice u timu, Bojana Matića, kao i povratnika Luku Cucina.

- Matić je fenomenalan, došao je spreman, sa velikom voljom i željom. On je ono što smo očekivali da će da nam donese. Zato smo ga tražili još u junu. Samo još da sve to pokaže i u prolećnom delu prvenstva. Cucin? Imamo mali problem sa Lutovcem, pa nemamo igrača na desnom beku i odlučili smo da vratimo Cucina. Poznajem ga još od pre četiri-pet godina iz mlađih selekcija reprezentacije. On je dete Partizana, neko ko bi trebalo brzo da se navikne na igru.

Iako će Partizan imati veoma jake provere u Kataru, trener crno-belih je naglasio da ga rezultati i dalje ne zanimaju.

– Mečeve gledam samo kao proveru. Ne dopadaju mi se takmičarske utakmice u pripremama, jer čak i ako igrate dobro, mogu da vam daju lažnu sliku. Želimo da vidimo gde smo, da popravljamo sliku, ali rezultat nije glavni, rekao je Savo Milošević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading