Kreće prodaja karata za baraž EP: Na Norvešku za 5.000 dinara!

Autor:

Sport

30.01.2020

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski savez Srbije je objavio da u ponedeljak 3. februara počinje prodaja ulaznica za utakmicu plej-ofa za plasman na Evropsko prvenstvo između Norveške i Srbije koji se 26. marta igra u Oslu.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije

Ulaznice će se prodavati svakog radnog dana od 10 do 16 časova u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije na Terazijama 35, a cene su: 5.000 dinara (kategorija II, istočna tribina (iza gola) sektori 110, 111, 112) i 6.500 dinara (kategorija I, južna (centralna) tribina, sektor 116).

Iz FSS-a napominju da im je na raspolaganju ograničeni broj karata, a prema važećim UEFA propisima - 5% od ukupnog kapaciteta stadiona.

Takođe, ulaznice su personalizovane (na ime), tako da je obavezno dostaviti kopiju pasoša za svako lice koje ulazi na stadion, dok jedna osoba može da preuzme najviše četiri ulaznice koje će se prodvati isključivo srpskim državljanima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading