Saša Ilić otvoreno o odlasku iz Partizana: Nisam video sebe u klubu zbog neslaganja sa upravom!

Autor:

Sport

29.01.2020

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni kapiten FK Partizan, Saša Ilić izjavio je da nije ostao u Humskoj nakon završetka karijere zbog toga što se nije slagao sa odlukama rukovodstva crno-belih. Ilić je nakon opraštanja u maju bio viđen za upražnjeno mesto sportskog direktora Partizana, ali je ipak odlučio da fotelju u Humskoj zameni za rad u Fudbalskom savezu Srbije gde je trener u mlađim selekcijama.

RepublikaFoto: Starsport
Saša Ilić

Gostujući na TV Arena sport Ilić je objasnio razloge ovake odluke.

- Nisam ostao u klubu jer se nisam slagao sa ljudima iz rukovodstva i to je moje pravo. Da li sam pogrešio ili nisam pokazaće vreme. A sa druge strane moje ambicije su uvek vezane za Partizan, da li kao navijač, funkcioner ili trener to ne znam, ali tu sam - naveo je legendarni kapiten crno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Legendarna crno-bela 22!

On je potom skrenuo pažnju na to šta ga je najviše povredilo.

- Načuo sam neke određene stvari i to me povredilo, kao da sam loše uticao na određene igrače, a ja to ne volim jer znam da to nije istina...Idem na utakmice, sedim u loži ali na Istoku i to je to. Interesantno je da nikad nisam gledao utakmicu sa zapadne tribine - istakao je Saša Ilić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading