Milan odaje počast svom Kobiju: Slavni košarkaš je bio vatreni navijač "rosonera" i zaslužio je ovakav gest!

Autor:

Sport

28.01.2020

10:09 >> 13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Milana dobili su dozvolu od Serije A da večeras, na svom "San Siru", igraju utakmicu protiv Torina (20:45) sa crnim florom na dresovima. Biće to njihovo odavanje počasti svom velikom navijaču, nedavno poginulom, Kobiju Brajantu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kobi Brajant

On je bio veliki navijač Milana, da je odrastao u Lombardiji gde je njegov otac igrao košarku u italijanskoj ligi, da je čak kao mali trenirao fudbal, odnosno bio golman. 

Naime, on je priznao da je i kao profesionalni igrač često noću ostajao budan kako bi gledao tim za koji navija.

- To je moje detinjstvo, tek je počinjao Maldini, to je naša najjača generacija sa Gulitom, Barezijem, Van Bastenom- pričao je Kobi koji je posećivao "Milanelo" kad god je bio u Evropi.


On je čak svoj dizajn patika pravio po uzoru na kopačke jer mu je fudbal, osim košarke bio omiljeni sport.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Milana

Milan prvobitno nije dobio dozvolu za ovaj počasni čin, federacija im je zabranila da nose trake, ali klub se nije obazirao, "rosoneri" su bili spremni da plate kaznu. Biće to omaž Brajantu, očekuje se da navijači učine nešto slično. Fudbaleri će nositi crnu traku oko ruke, a meč će početi minutom ćutanja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading