Partizanov Vest baca ljude u nesvest!

Autor: Predrag Vuković

Sport

27.01.2020

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taribo Vest (45) kakvog dosad nismo videli! Slavni Nigerijac koji je jedno vreme nosio dres Partizana i igrao Ligu šampiona sa crno-belima (sezona 2003/04) sada je postao pastor koji isceljuje ljude. Zvuči neverovatno, ali je istinito.

RepublikaFoto: Starsport
Taribo Vest dok je nosio dres Partizana

Na italijanskoj Gazeti delo sport se pojavio ekskluzivni video-snimak na kojem se vidi kako Taribo stavlja ruke iznad glava ljudi, koji padaju kao pokošeni, verovatno "isceljeni" njegovim moćima. Ne znamo o kakvom triku se radi, ali je Vest, koji je oduvek bio kontroverzan, prevazišao sam sebe. O njemu su kružile razne priče, da je stariji nego što mu piše u krštenici, uvek je terao na svoju ruku, a čak je pre desetak godina i osnovao crkvu u Milanu i našao sledbenike.

Jednom prilikom je čak rekao i da je kleknuo na pod i da mu se tog trenutka bog lično javio. Verovatno od tada ima "natprirodne" moći da isceljuje ljude...

- Jednog dana, pre desetak godina, desila se čudna stvar. Pomislio sam da je u pitanju promaja, ali potom su sva vrata počela da se tresu. Izgledalo je kao u horor filmu, ali sam znao da je to realnost. Osetio sam neku toplotu koja me je obuzela, a moja sestra je rekla: "Taribo, bog želi da ti budeš pastor" - rekao je svojevremeno Taribo.

RepublikaFoto: Starsport

Mafija me oterala iz Milana

Vest je progovorio i o tome kako ga je mafija oterala iz Milana dok je bio član istoimenog kluba.

- Ovo dosad nisam rekao. Posle samo jedne sezone mafija je učinila sve da me otera iz kluba. Novinari su pisali lažnu priču da sam povređen, podržavajući ideju da me oteraju. Čak su i lekari bili podmićeni da daju izjave da sam povređen. Sve su to bile gnusne kaži. Pojedincima je bilo nezamislivo da Afrikanac treba da zauzima mesto u odbrani. Liverpul je hteo da me uzme, ali je posao propao i prešao sam tada u Derbi kaunti - otkrio je Taribo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading