(VIDEO) Kakva blamaža Torina na domaćem terenu: Atalanta im dala sedam komada, Iličić postigao gol sa pola terena!

Autor:

Sport

25.01.2020

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Atalante brutalno su deklasirali na gostovanju ekipu Torina rezultatom 7:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Josip Iličić

Ekipa iz Bergama je još jednom pokazala da igra možda i najlepši fudbal u Italiji, što je ovog puta na svojoj koži osetio Torino.

Surova četa Đan Pjera Gasperinija je u prvom poluvremenu postigla tri pogotka. Sve je krenulo golom Josipa Iličića u 17. minutu. Gosens je u 29. povisio na 2:0, a Zapata je sa bele tačke u nadoknadi vremena postigao i treći gol za Atalantu.

Ništa se nije promenilo ni u drugom poluvremenu, gosti iz Bergama nastavili su da maltretiraju domaćina, ali su ovog puta postigli četiri gola.

U 54. videli smo daleko najlepši momenat meča. Jedan igrač Torina je igrao rukom na sredini terena, a sudija je dodelio loptu gostima iz Bergama. Iličić nije previše oklevao, već je raspalio po lopti, a ona je prevarila golmana "bikova" i završila u mreži za vođstvo od 4:0. 

Samo minut kasnije Iličić stiže do het-trika. Do kraja utakmice rezervista Mjuriel postiže dva gola za konačnih 7:0, a Torino završava meč sa devetoricom igrača. Bruka kakva se zaista ne pamti!

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading