Evo šta Lola kaže o Rajkovićevom potencijalnom odlasku u Zvezdu!

Autor:

Sport

25.01.2020

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni vezista Partizana Milan Lola Smiljanić prokomentarisao je mogućnosti da Slobodan Rajković, koji nedeljama pregovora sa Partizanom, postane novi fudbaler Crvene zvezde

RepublikaFoto: Public/Peđa Milosavljev
Milan Lola Smiljanić

- Pre svega moram da istaknem da smo nas dvojica veliki prijatelji. Rajković je poslednja dva meseca trenirao sa nama i prihvatili smo ga kao - svog. U novinama se pisalo da ima ponudu Crvene zvezde, ali ne verujem da će otići u komšiluk. Njegovi planovi su da igra ozbiljan fudbal u inostranstvu bar još neko vreme. Savetovaću mu da ne pojačava večitog rivala kad se budemo čuli, a oduvek je bio naklonjeniji nama i, naravno od malena OFK Beogradu - rekao je Smiljanić za Žurnal.

Rajković je bez ugovora od leta. Bio je nadomak Partizana, ali do saradnje nije došlo. Ponovo je bio aktuelan i u zimskom prelaznom roku, a defanzivac je trenirao sa Partizano protekla dva meseca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading