Partizan vratio još jedno pojačanje bivšem klubu

Autor:

Sport

25.01.2020

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle Gigića koji se vratio u Mačvu i Pešukića koji je otišao u Budućnost, Partizan je još jednog svog igrača vratio klubu od koga ga je kupio.

RepublikaFoto: Starsport
Napadač se vraća u Suboticu

Nemanja Nikolić će do kraja sezone igrati na pozajmici u Spartaku iz Subotice, posle polusezone provedene u Vojvodini.

Spartak i Partizan blizu su ozvaničenja pozajmice Nemanje Nikolića u jato Golubova. Uprava subotičkog superligaša je sa rukovodstvom crno-belih utanačila uslove saradnje do leta. Nikolić će potom da se vrati u Humsku jer ga ugovor sa Parni valjak veže do juna 2021. godine. Ugovor o ustupanju Nikolić bi potpisao tokom priprema u Turskoj, gde je u ranim jutarnjim časovima otputovala ekspedicija plavo-belih.

Nemanja je u letnjem prelaznom roku 2018. posle odličnih igara u Spartaku prešao u Partizan. Bio je najbolji asistent ekipe i upisao se osam puta u strelce, ali se našao na transfer listi.

U prvom delu sezone Nikolić je nosio dres Vojvodine, na devet prvenstvenih utakmica postigao je tri gola, međutim, nije ni tamo zadržao. Subotičani nisu hteli da propuste priliku da se pojačaju, brzo su reagovali. Obzirom da je Nemanja baš u Spartaku pružao izvanredne igre, dogovor je postignut na obostrano zadovoljstvo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading