Burno u Humskoj: ODRŽAVA SE SASTANAK, ĐUKIĆ I ILIEV PRED OTKAZOM?

Autor:

Sport

02.10.2017

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon nekoliko loših rezultata i neubedljive igre fudbalera Partizana održava se sastanak u klubu iz Humske na kome će se raspravljati o sudbini trenera Miroslava Đukića, ali i sportskog direktora Ivice Ilieva.

RepublikaFoto: Starsport
Đukiću se trese klupa

Navijači Partizana su jasno izrazili svoje nezadovoljstvo povicima "Đukiću, odlazi" nakon frustrirajućeg remija bez golova protiv Čukaričkog, ali pozicija više nije sigurna ni za sportskog direktora Ivicu Ilieva.

Đukiću se na teret stavlja loša forma ekipe i falična igra u odbrambenoj liniji tima, dok je glavni greh Ivice Ilieva činjenica da je insistirao na dovođenju Sejdube Suma za 1,6 miliona evra kako bi nadomestio odlazak Leonarda iz kluba ovog leta.

Međutim, pokazalo se da omaleni Gvinejac nikako ne može da popuni ogromnu prazninu nastalu odlaskom sjajnog Brazilca. Nezvanično se može čuti i da dovođenje Ožegovića na mesto Uroša Đurđevića nije bilo rešenje koje je zadovoljilo sve u klubu.

Sudbina dvojca Đukić-Iliev će biti rešena narednih dana, dok je reprezentativna pauza u toku i koja traje skroz do 14. oktobra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading