(VIDEO) Pešić ne može da preboli: MITROVIĆ VIŠE NIKADA NE BI POGODIO ONAKAV ŠUT

Autor:

Sport

02.10.2017

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić ne može još uvek da se pomiri sa prvim prvenstvenim porazom Crvene zvezde ove sezone. On smatra da je strelac gola za Napredak Mitrović imao puno sreće prilikom gola.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Pešić: Još 100 puta da šutne, Mitrović ne bi dao onakav gol

- Mnogo šansi smo propustili, golman Napretka je branio i nemoguće. I Srnić i Donald i ja smo imali stopostotne prilike, ali danas nismo imali sreće. Izuzetno je bila teška utakmica, Napredak je napravio mnogo faulova, često je prekidana igra. U samom finišu smo primili gol iz teške situacije. Mislim da sada Mitrović, ili bilo koji igrač, šutne još sto puta onako ne bi postigao pogodak, ali lopta je ušla u pravom trenutku za njih - rekao je Aleksandar Pešić.

Napadač Zvezde smatra da ovaj poraz ne mora da bude tragičan, pošto je njegov tim i dalje prvi na tabeli, kao i da je pred ekipom još dosta izazova.

- Tako su se poklopile kockice danas, negde ti se da, a negde mora da se oduzme. Imali smo četiri ili pet odličnih šansi, ali nijedna nije ušla. Na prethodnoj utakmici u Kelnu naš protivnik imao je nekoliko stopostotnih prilika, ali nisu bili precizni. Nikada nije dobro izgubiti, ali možda je malo lakše u ovoj situaciji, jer smo na prvom mestu i dalje i imamo još mnogo prilika za popravni - dodao je Pešić.

Centarfor crveno-belih je dodao i da će reprezentativna pauza vrlo dobro doći njegovom timu da se konsoliduju i prikupe snagu za nastavak šampionata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading