Jović spasava karijeru u Premijer ligi: Srbin postaje glavni igrač posrnulog velikana?

Autor:

Sport

23.01.2020

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luku Jovića redovno sele sa "Santjago Bernabeu" stadiona, Mančester junajted bi mogao u Srbinu da prepozna napadača koji će biti dostojna zamena Markusu Rašfordu!

Jović se seli u Englesku?

Najbolji strelac "đavola" neće zbog povrede leđa igrati najmanje dva meseca. Pošto je Romelu Lukaku letos otišao u Inter, engleski reprezentativac je ostao jedini koji u timu Olea Gunara Solskjera može da igra na poziciji centralnog napadača. Zato su na Old Trafordu napravili spisak od pet igrača koji bi mogli da reše problem, a na njemu je i ime fudbalera Reala.

Britanski mediji su objavili da su pored Jovića na Junajtedovom spisku želja i Edison Kavani, napadač Pari sen Žermena, Olivije Žiru, centarfor Čelzija, Kšištof Pjontek iz Milana i Fernando LJorente iz Napolija.

Na Old Trafordu su pažnju usmerili na igrače koji malo igraju. Svi uglavnom greju klupu. Prelaskom u Junajted ne bi imali konkurenciju na poziciji centralnog napadača i mogu da očekuju status standardnog prvotimca.

Vest o interesovanju Mančester Junajteda za Luku Jovića u pojedinim španskim medijima prati i nagoveštaj da bi srpski reprezentativac mogao duže da ostane na Old Trafordu.

Prema tim vestima, trener Reala Zinedin Zidan želi kao zamenu za Gereta Bejla da angažuje Antoana Marsijala. Plan Madriđana je da Junajtedu za Francuza ponude 40 miliona i Luku Jovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading