Deki Stanković presekao: Dvojica štopera ostaju, jedan ide na pozajmicu!

Autor:

Sport

22.01.2020

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostavio je dobar utisak na Kipru, ali ipak neće dobiti šansu da se već u prolećnoj polusezoni pridruži prvotimcima Crvene zvezde. Strahinja Eraković nije baš dobio idealan rođendanski poklon na dan kada puni 19 godina, pošto je odlučeno da i narednih šest meseci provede na kaljenju u Grafičaru.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

U Ljutice Bogdana se prvobitno razmišljalo o mogućnosti da se doskorašnji kapiten omladinske selekcije već od februara priključi prvom timu, ali je na kraju procenjeno da bi samom Erakoviću bilo korisnije da u Grafičaru odigra svih 15 utakmica i sakupi još minuta u nogama.

Jesenas je pružao veoma dobre partije u dresu Grafosa, a u prvom timu Zvezde bi svakako imao manje prostora u konkurenciji Miloša Degeneka, Nemanje Milunovića, Radovana Pankova i Srđana Babića.

RepublikaFoto: Starsport
Strahinja Eraković

Šansu bi sigurno dobio da je neko od pomenutih napustio klub, a podsetimo vas da su Kinezi bili zainteresovani da Degeneka za 3.000.000 evra odvedu na Daleki istok. Pominjalo se i da bi Babić mogao negde po minute.

RepublikaFoto: Starsport
Srđan Babić

Vraćanje Erakovića u Grafičar naslućuje ipak da na mestu štopera neće biti promena u odnosu na jesenju polusezonu.

Mada, kako to vole da kažu sportski funkcioneri, fudbal je živa stvar i u prelaznom roku se ništa ne može sa sigurnošću tvrditi.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Degenek

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading