Uspešna Partizanova prva provera: Stevanović odbranio penal, golobradi Jović matirao Vitorul!

Autor:

Sport

22.01.2020

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana savladali su rumunski Vitorul sa minimalnih 1:0 u turskom letovalištu Belek. Osvajač Kupa Srbije je u ovoj utakmici igrao u skoro skroz rezervnoj postavi, odnosno sa momcima koji nisu dobijali toliko prilike u prvom delu sezone, a u timu su bili i igrači iz omladinske škole .

RepublikaFoto: FK Partizan
Vitorul - Partizan

Savo Milošević je odlučio da na teren pošalje sledeći sastav od prvog minuta:

N. Stevanović – Lutovac, Smiljanić, Vujačić, Urošević - Šćekić, L. Pavlović –  Lakćević, Ivanović, F. Stevanović –  Arambašić.

U nedostatku štopera, na tu poziciju je morao Milan Smiljanić, a crno-beli su iako u rezervnom sastavu bili bolji rival u prvom poluvremenu.

Arambašić je pogodio prečku u 15. minutu nakon centaršuta Lutovca, a na drugoj strani Stevanović je odbranio penal Vitorulu, Picu je bio izvođač.

Ivanović je najviše pretio od fudbalera Partizana u prvom delu igre, ali golova nije bilo.

Nastavak je doneo još novajlija u crno-belom dresu, u igru su ušli golman Popović, Škrbić, Brežančić, Knežević, Čolić, Stanojlović i Jović.

 

 


Partizan je bio još bolji u nastavku, a kao kruna svega desio se gol mladog 17-godišnjeg Jovića koji je zatresao mrežu ekipe koju predvodi sa klupe Georgi Hadži.

 

 


Podsetimo, onaj najjači tim Partizana danas igra od 14 časova utakmicu protiv Krakovije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading