Aguero spasio nade Sitija, ponovno rođenje Kena i čudo u Liverpulu

Autor:

Sport

21.01.2020

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester sitija savladali su Šefild junajted 1:0 na gostovanju i tako su zadržali nadu da mogu da stignu Liverpul na prvom mestu Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vratio se na teren i odmah je doneo pobedu

Mančester siti je spasio Serhio Aguero koji je ušao u 68. minutu i samo pet minuta kasnije je postigao pobedonosni gol za svoj tim. On je na terenu zamenio Gabrijela Žezusa koji je pre toga promašio penal.

Svoj prvi pogodak u Premijer ligi konačno je postigao i Moise Ken, mladi italijanski napadač koji nije dobro počeo karijeru u Engleskoj. Everton je na ovom meču poveo 2:0 kada je Kalvert Luin postigao gol, a onda su u nadoknadi vremena Ležen makazicama o Almarin posle odbitka izujednačili na 2:2.

Bornmut je prekinuo seriju od četiri poraza pobedom nad Brajtonom na svom terenu 3:1. Po gol su postigli Hari i Kalum Vilson, a Paskal Gros je postigao autogol, dok je za Brajton pogodio Aron Moj.

Kristal Palas je izgubio na svom terenu od Sautemptona sa 2:0, a „Sveci“ su tako nastavili sjajnu seriju igara i na korak su od opstanka. Strelci za goste su bili Redmond i Armstrong.

Imali smo i još jednu utakmicu rešenu u poslednjim minutima, pošto je Aston Vila golom Konse u poslednjem napadu savladala Votford 2:1 na svom terenu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading