Stanković debitovao pobedom: Zvezda bolja od Arisa!

Autor:

Sport

20.01.2020

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde su upisali prvu pobedu na zimskim pripremama pošto su bili bolji protiv Arisa iz Limasola rezultatom 2:0 u meču koji je bio debi novog trenera crveno-belih Dejana Stankovića.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Fudbaleri Crvene zvezde

Odlična igra Crvene zvezde krunisana je golom Željka Gavrića u 35. minutu. Ekipa Dejana Stankovića je konstantno napadala i vršila pritisak na zadnju liniju Arisa.

Posle prodora po levoj strani, šutirao je Gajić, lopta se odbila do Tomanea koji je uposlio Gavrića. Mladom igraču Crvene zvezde nije bilo teško da sa par metara matira golmana Arisa i donese radost svom timu.

Zvezda je nastavila da napada svim snagama u drugom poluvremenu, fudbaleri Arisa su bili u podređenom položaju, a u 69. minutu su crveno-beli udvostručili prednost, posle najlepše akcije na meču.

Krstović je dodao do Pavkova koji asistira Mateu Garsiji, kome nije bilo teško da u situaciji 1 na 1 izađe kao pobednik!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading