Transfer sagi bliži se kraj: Sanogo prošao preglede, Zvezda dobija veliko pojačanje!

Autor:

Sport

20.01.2020

16:02 >> 17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Jang Bojsa i reprezentativac Obale Slonovače Seku Sanogo odradio je ovog ponedeljka lekarske preglede u Beogradu dok se potpis ugovora očekuje već tokom utorka kada će i zvanično postati novi igrač Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Seku Sanogo

Sanogo se po sletanju u Beograd odmah uputio na stadion Rajko Mitić na završne pregovore koji su očigledno bili uspešni te je Sanogo krenuo na lekarske preglede, koje je bez problema prošao.

Crveno-beli su sa saudijskim Al Itihadom dogovorili pozajmicu, te da će po slovu ugovora plaćati samo deo Sanogove plate. I to samo peti deo. Negde oko 500.000 evra, dok je Sanogova plata u Al Itihadu 2.500.000 evra neto.

To znači da će Sanogo biti na raspolaganju Dejanu Stankoviću i tokom kvalifikacija za Evropu na leto, a prema poslednjim informacijama postojaće i otkupna klauzula koju Zvezda može da plati ukoliko bude zadovoljna reprezentativcem Obale Slonovače. Za sada ta cifra nije poznata.

Sanogo ima 30 godina, može da igra i ofanzivnije, kao centralni, ili ofanzivni vezista, pa bi Stanković mogao da ga koristi u različitim ulogama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading