ZVEZDA PALA U KRUŠEVCU: Napredak srušio crveno-bele u 96. minutu!

Autor:

Sport

01.10.2017

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Napretka pobedili su u Kruševcu ekipu Crvene zvezde 1:0 u meču 12. kola Superlige Srbije.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Zvezda posle poraza u Kruševcu

Napredak je do pobede stigao golom u 96. minutu. Mitrović je istrčao kontru i lobovao je istrčalog Borjana. Ovo je bio prvi poraz Crvene zvezde u domaćem šampionatu.



Crvena zvezda je prva na tabeli sa 28 bodova uz meč manje. Napredak je osmi sa 17 bodova.

Crvena zvezda je bolje ušla u meč, a prvu šansu imala je u 17. minutu. Pešić nije iskoristio dobru asistenciju Srnića. Tri minuta kasnije prva šansa i za Napredak, a Borjan je zaustavio udarac Alivodića. Crvena zvezda je do kraja prvog poluvremena imala inicijativu, ali promene rezultata nije bilo.

Drugo poluvreme počelo je bakljadom navijača Crvene zvezde.


Napredak je u drugom poluvremenu zaigrao angažovanije, a u 53. minutu šansu nije iskoristio Mitrović. Dva minuta kasnije Markoski je morao da napusti igru posle oštrog starta Donalda. Međutim, sudija Milorad Mažić nije pokazao drugi žuti karton kapitenu Zvezde.

Napredak je u 59. minutu imao veliku šansu da dođe do vođstva, a Alivodićev volej je završio pored stative. Crvena zvezda je zapretila četiri minuta kasnije preko Srnića, koji je bio neprecizan. Srnić je u 73. minutu pogodio prečku. Crvena zvezda je u finišu imala dve šanse preko Donalda i Milijaša, a onda je Mitrović u 96. minutu šokirao crveno-bele.

 

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading