Fernandinjo predao titulu Liverpulu, čudesan preokret Vulvsa, Arsenal očajan!

Autor:

Sport

18.01.2020

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od 16 časova odigrano je šest utakmica 23. kola Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Neverica... Aguero i Žesus

Branilac trofeja Mančester siti se možda i oprostio od odbrane titule. Izabranici Pepa Gvardiole su na svom stadionu odigrali 2:2 sa Kristal Palasom u ludoj utakmici.

Klub iz Londona poveo je golom novajlije Tosuna u 39. minutu. Dugo je Palas vodio i odolevao, a onda se probudio Kun Aguero.

Argentinac je postigao dva gola glavom u razmaku od 82. do 87. minuta i doneo potpuni preokret Sitiju. Tad se činilo da će Gvardiolina četa stići do tri boda, ali se to nije dogodilo. Zaha je napravio sjajan prodor u 90. minutu i uputio centaršut ka Konoru Vikamu, ipak, do lopte je došao Fernandinjo koji ju je poslao u sopstvenu mrežu i tako postavio konačnih 2:2.

U timu Palasa nije bilo Luke Milivojevića, koji odslužuje svoju kaznu zbog crvenog kartona.

Vulverhempton je nastavio da pruža sjajne partije. U neverovatnoj utakmici Vulvsi su posle velikog preokreta savladali Sautempton sa 3:2 u gostima.

Domaćin je golovima Bednareka i Longa stigao do prednost od 2:0. Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, a onda se igra Sotona raspala u drugih 45 minuta.

Neto je smanjio na 2:1, a onda je Himenez sa dva gola doneo veliku pobedu Vulvsima. Sjajan je bio i Adama Traore, koji je upisao dve asistencije.

Fudbaleri Arsenala nastavili su sa očajnim partijama ove sezone. Artetin tim odigrao je 1:1 sa Šefildom na Emirejtsu.

Poveli su "Guneri" u 45. minutu, Saka je centrirao sa leve strane, lopta je zakačila jednog od defanzivaca Šefilda, dobila čudnu putanju i pala pravo pred Martinelija, koji matira Hendersona za 1:0.

Ipak, "Blejdsi" se nisu predali, igrao se 83. minut kada su poravnali rezultat, strelac je bio Flek.

U preostala tri meča Dejvid Mojes je sa Vest Hemom remizirao protiv Evertona rezultatom 1:1, Norič je upisao važnu pobedu u borbi za opstanak nad Noričom od 1:0, dok su Brajton i Aston Vila podelili bodove, bilo je 1:1.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading