Meč u Augzburgu zasenio sve, Haland doneo neviđeni preokret Borusiji - Ajntraht na srpski pogon prekinuo crni niz!

Autor:

Sport

18.01.2020

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda pobedili su na gostovanju Augsburg sa 5:3 u 20. kolu Bundeslige u meču o kome bruji sportska javnost. Mijat Gaćinović i Filip Kostić su igrali bitnu ulogu u pobedi Ajntrahta protiv Hofenhajma u gostima. Ekipa iz Frankfurta je slavila sa 1:2

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Filip Kostić

Fenomenalnu utakmicu za BVB odigrao je debitant, devetnaestogodišnji Erling Haland koji je za 23 minuta postigao het-trik.

Augsburg je na poluvremenu vodio 1:0 i odmah na početku drugog su preko Rihtera udvostručili prednost.

Dortmund je uspeo da se vrati i preko Brandta smanji na 2:1, međutim Agusburg je imao odgovor i preko Niderlehnera povisio na 3:1.

Tada trener Borusije pravi ključni potez. Izbacuje Piščeka i uvodi Halanda. Mladi Norvežanin za samo 23 minuta postiže het-trik, uz to jedan gol daje i Sančo, i gosti dobijaju utakmicu sa 5:3.

U Hofenhajmu je bilo je dosta neizvesno, a srpski reprezentativci su zabeležili po asistenciju.

Poveo je Ajntraht preko Basa Dosta u 18. minutu utakmice, da bi Stafilidis izjednačio tri minuta nakon početka drugog poluvremena. Ipak, Čendler je uspeo da postavi konačnih 1:2 u 62. minutu nakon asistencije Kostića.

Verder iz Bremena je uspeo da uzme sva tri boda na gostovanju Fortuni u Dizeldorfu. Strelac jedinog gola na ovom meču je bio Moisander u 67. minutu.

Majnc je na svom terenu dočekao Frajburg, a rezultat je bio u korist gostiju, 1:2.

Keln je na svom terenu dočekao Volfsburg, a rezultat je bio u korist domaćina, 3:1.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading