Votford razbio Totenhem, Dini promašio penal za pobedu

Autor:

Sport

18.01.2020

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Votforda su u sjajnoj formi, što su dokazali i u meču sa Totenhemom gde su remizirali sa timom Žozea Murinja 0:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ovoga puta kapiten nije bio precizan

Iako su bodovi podeljeni “Stršljenovi” su bili bolji rival tokom celog meča, a kapiten Troj Dini je u 70. minutu promašio penal za pobedu svog tima.

Delofeu je u 33. minutu imao prvu šansu, a Troj Dini je nekoliko minuta kasnije imao opasan pokušaj sa 11 metara glavom.

Dukure i Sar su promašili šanse za svoj tim u drugom poluvremenu, a iako su se igrači Totehema ponadali da će im biti suđen penal u 64. minutu, posle asistencije VAR-a to nije dosuđeno.

Na kraju meča Totenhem je mogao da stigne i do pobede, lopta je posle udarca Lamele prešla gol liniju, ali ne celim obimom, pa su Sparsi zbog 10 mm ostali bez trijumfa.

Votford je ovim remijem nastavio seriju i sada nije poražen na prošlih šest mečeva, te je na dva boda od zone ispadanja. 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading