Suspendovani fudbalski mečevi zbog bombaškog napada!

Autor:

Sport

18.01.2020

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska federacija Kipra (CFA) suspendovala je sve utakmice kiparskog prvenstva nakon protesta sudija zbog bombaškog napada na automobil njihovih kolega.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Stravične scene na Kipru

CFA je saopštila da će utakmice biti suspendovane do daljnjeg i osudila je napad na vozilo sudije Andreasa Konstatinoua kao "čin terorizma koji seje strah među sudijama i ugrožava sport".

Policija je objavila da je u Larnaki eksplodirala bomba postavljena ispod haube automobila i da je pričinjena veća materijalna šteta.

Udruženja fudbalskih sudija Kipra kritikovalo je komentare zvaničnika i sportskih novinara upućene sudijama, koji samo "dolivaju ulje na vatru" i potencijalno izazivaju takve napade.

Napad se dogodio usled novih optužbi o nameštanju utakmica, za koje iz Evropske fudbalske unije (UEFA) tvrde da su "sumnjive aktivnost povezane sa sportskim klađenjem" na tri utakmice druge lige i dva meča u kiparskom kupu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading