Surove reči za Marka Jankovića: Ima strah od odgovornosti, on nam je propala investicija!

Autor:

Sport

16.01.2020

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Partizana i crnogorski reprezentativac Marko Janković moraće da traži novi klub pošto je sportski direktor italijanskog SPAL-a poručio da ovaj igrač ima strah da preuzme odgovornost.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marko Janković u dresu Partizana

Janković je pre nešto manje od godinu dana prešao u SPAL, ali se nije naigrao za klub iz Ferere, pa mu se bliži promena sredine.

- Najviše mi je žao zbog činjenice da Marko nije pokazao svoje kvalitete. Čini mi se da se plaši da preuzme odgovornost. On je fudbaler koji mora da rešava utakmice, da igra, a trenutno on radi samo jednostavne stvari. To nisu njegove karakteristike i najbolje je da ode negde gde će da igra i povrati samopouzdanje. Da ponovo bude igrač koga smo doveli - rekao je sportski direktor SPAL-a Davide Vanjati.

On je zatim izneo konkretnu kritiku na račun igrača koga je prethodne zime SPAL platio 1.800.000 evra.

- Nije to bila preterana investicija, ali svaka investicija mora da bude zasnovana na određenim kriterijumima. Trenutno, ni mi nismo srećni, a ni on, jer nije dao ono što može. Mora da ode negde i pronađe kontinuitet - istakao je funkcioner italijanskog prvoligaša.

Na kraju je dodao da za Jankovića postoji interesovanje italijanskih, ali i inostranih klubova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading