Član Zvezdine šampionske generacije ponovo u komšiluku!

Autor:

Sport

16.01.2020

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle šestomesečnog igranja za grčkog drugoligaša Kalamatu iskusni srpski napadač Đorđe Rakić se vratio u Hrvatsku. Lokomotiva iz Zagreba je na društvenim mrežama potvrdila da će u prolećnoj sezoni nekadašnji napadač Crvene zvezde nositi dres tog kluba.

RepublikaFoto: Starsport
Đorđe Rakić u dresu Crvene zvezde

On je već bio član Lokomotive, u kojoj je proveo šest meseci prošle sezone. Tada je upisao 10 nastupa, i za 273 minuta na terenu postigao dva gola i upisao isto toliko asistencija.

Pre Lokomotive četiri godine je proveo u Kini u Đingdauu i Grintaunu. Najsvetlije trenutke karijere imao je na Marakani, pošto je bio deo generacije koja je posle šest sezona prekinula dominaciju Partizana. Skrenuo je pažnju na sebe u rodnom Kragujevcu.

Zatim je kao član OFK Beograda igrao za mladu reprezentaciju Srbije, koja je 2007. godine osvojila srebro na Prvenstvu Evrope u Holandiji.

Put ga je kasnije vodio u Red Bul Salcburg, Ređinu, Minhen, Al Arabi i Al Garafi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading