Umesto novih pojačanja, novi ugovor za do skora otpisanog na "Marakani"!

Autor:

Sport

16.01.2020

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na početku priprema Crvene zvezde generalni direktor kluba Zvzdan terzić je odao tajnu da je Dejan Stanković izričito tražio da na Marakani ostaanu 4 igrača: Rodić, Gobeljić, Vulić i Ben.

RepublikaFoto: Starsport
Ne samo da ostaje, nego i dobija novi ugovor!

Izgleda da je ostao još jedan završni korak do potpisa novog ugovora El Fardu Bena i Crvene zvezde po kojem napadač treba da bude veran šampionu Srbije do juna 2022. godine.

Već dva meseca traje misija rukovodstva crveno-belih da sa jednim od najboljih stranaca u istorijij kluba uz Ričmonda Boaćija saradnja bude produžena. Koraci su ubrzani, kada je trener Dejan Stanković izneo svoj stav da je iskusni napadač potreban konstrukciji tima za naredne ispite.

Procena je da Ben svojim kvalitetom može da odradi uspešno zadatke, a na 82 meča postigao je 32 gola i upisao desetak asistencija. Neki načelan plan e da se posao okonča pre odlaska ekipe 24. januara na drugi deo priprema u Antaliju.

Ben je nedavno  istakao da mu se ne žuri iz Beograda, tako da se čeka paraf ljubimca navijača koji je pre dve godine došao iz Olimpijakosa i opravdao uloženo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading