Iza pucanja na Darka Kovačevića se "krije" njegov bivši saigrač- Nekadašnji fudbaler Real Madrida i Olimpijakosa želi osvetu!

Autor:

Sport

15.01.2020

16:53 >> 17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako još uvek zvaničnih informacija oko istrage povodom napada na Darka Kovačevića nema, pojavljuju se mnoge teorije koje bi mogle da imaju veze sa celim slučajem. U jednu od takvih uključen je i nekadašnji fudbaler Real Madrida Raul Bravo!

RepublikaFoto: Starsport
Darko Kovačević

Poslednje informacije iz Grčke vezane za slučaj Darka Kovačevića glase da je policija došla u posed snimka sa jedne od sugurnosnih kamera koje su postavljene u blizini mesta događaja. Navodno, na jednoj od njih uhvaćen je momenat kada je pucano na Srbina, a u prvom planu je za sada nepoznati čovek sa kačketom.

Iako još uvek nema zvaničnih detalja, pojavljuje se razne priče. Jedna od poslednjih koja je isplivala na površinu je da je u celu priču umešan i nekadašnji fudbaler Olimpijakosa, španski internacionalac Raul Bravo.

Naime, prema jednoj od teorija Darko se zamerio bivšem saigraču i nekada fudbaleru Real Madrida sa kojim je zajedno nosio dres pirejskog kluba od 2007. do 2009. godine.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/PTV Córdoba
Raul Bravo

Podsetimo, Raul Bravo je jedan od jedanaestorice uhapšenih u velikoj akciji španske policije protiv nameštanja utakmica, korupcije i pranja para, kada su između ostalih "pali" i kapiten Valjadolida Borha Fernandez, bivši vezista Lidsa Samuel Saiz i predsednik Ueske Augustin Lasosa.

Darko je navodno znao pozadinu cele afere, uostalom s uspehom je nastupao u Španiji čak devet godina u dva mandata u Real Sosijedadu, i te sočne detalje ispričao je nekome iz Španije kome nije smeo, što bi moglo da ugrozi ionako klimave pozicije Raula Brava i ostalih umešanih u aferu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading