(VIDEO) Lukaku nastavio golgetersku seriju, Inter lako do osam najboljih u Kupu Italije!

Autor:

Sport

14.01.2020

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Intera plasirali su se u četvrtfinale Kupa Italije. Oni su u osmini finala bili ubedljivi protiv Kaljarija rezultatom 4:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Romelu Lukaku

Romelu Lukaku je već u prvom minutu "načeo" mrežu gostiju. Belgijski napadača je već u 21. sekundi doneo prednost Interu.

Prednost je duplirao Valero u 22. minutu, iskoristivši asistenciju Barele, a do kraja prvog dela igre više nije bilo golova.

U nastavku je ponovo Lukaku bio siguran. Belgijanac je u 49. minutu pogodio za 3:0, a u asistente se ponovo upisao Barela.

Jedini gol za goste postigao je Oliva u 73. minutu, ali to nije poremetilo fudbalere Intera.

Konačnih 4:1 postavio je Andrea Ranokia. Tridesetjednogodišnji defanzivac je postigao gol u 81. minutu.

U ostale dve utakmice današnjeg dana, Napoli je savladao Peruđu sa 2:0. Strelac oba gola bio je kapiten ekipe Lorenco Insinje iz dva penala, u 26. i 38. minutu susreta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lorenco Insinje

Seriju pobeda nastavio je i Lacio koji je u Rimu savladao Kremoneze 4:0. U večnom gradu strelci su bili Patrik u 10. , Parolo u 26. , Ćiro Imobile u 58. minutu iz penala i Bastos u 89. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading