Čukin "holandski Ronaldo" napustio Banovo brdo, vraća se u domovinu!

Autor:

Sport

14.01.2020

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiv pokušaj imao je Čukarički prošlog leta. Želeli su da ožive karijeru nekadašnjeg omladinskog reprezentativca Holandije i đaka Real Madrida Minka Petersa. Međutim, taj pokušaj se neslavno završio.

RepublikaFoto: FK Čukarički
Mink Peters

Ofanzivac rođen 1998. godine nije ni debitovao u zvaničnim mečevima za ekipu Aleksandra Veselinovića. Kuburio je sa povredama kao i u većem delu kratkotrajne seniorske karijere.

Čukarički je raskinuo saradnju sa Petersom, koji će sreću potražiti u holandskom drugoligašu Volendamu.

- Završavamo Petersov transfer. Uskoro će sve da bude gotovo. On je vrlo talentovan igrač. O svojim iskustvima u inostranstvu može knjigu da napiše. Nisu sva ta iskustva završena kako je Mink želeo, ali je on vrlo talentovan igrač. Nemamo mnogo takvih - poručio je direktor Volendama Van Leuven.

RepublikaFoto: FK Čukarički
Mink Peters

Posle omladinskog staža u PSV-u, Ajaksu i Realu, Peters je igrao za Venlo, Almere, Ljeidu i Čukarički.  Međutim, nigde nije pokazao da je spreman da igra ozbiljan fudbal na ozbiljnom nivou.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading