Valverde oteran iz Barse!

Autor:

Sport

13.01.2020

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako prenose španski mediji, uprava Barselone saopštila je Ernestu Valverdeu da više neće obavljati funkciju trenera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ernesto Valverde

U ponedeljak je održan sastatanak, posle čega su čelni ljudi kluba navodno odlučili da okončaju saradnju sa 55-godišnjim stručnjakom.

Valverde će se najverovatnije u utorak oprostiti od igrača i ostalih članova katalonskog kluba. Poraz od Atletika sa 3:2 u polufinalu Superkupa je bila kap koja je prelila čašu. Barsa je prva u šampionatu samo na osnovu gol razlike, ali glavni problem je što se ne vide samopouzdanje i ubojitost koje su nekada krasile Barsu.

Klub i dalje nema pravu opciju za naslednika, prve ponude su odbili Ćavi i Ronald Kuman, ali u Barseloni svakako ne žele više da čekaju.

Pominje se i Maurisio Poketino kao naslednik, iako je legenda Espanjola i zbog toga je govorio da nikada neće otići u Barselonu. Inače, Valverde je na Nou Kampu proveo dve i po sezone. Ugovor mu je isticao za pet meseci. Još se čeka zvanična potvrda kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading