(VIDEO) Promena trenera kao šok terapija: Votfordova treća pobeda zaredom, peti meč bez poraza!

Autor:

Sport

12.01.2020

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predposlednja utakmica dvadeset i drugog kola engleske Premijer lige donela nam je susret Bornmuta i Votforda na stadionu Vitaliti i pobedu gostujuće ekipe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kapiten overio pobedu... Troj Dini

Od samog starta meča "stršljenovi" su bili bolja ekipa na terenu, a nagrada za trud stigla je u 43. minutu utakmice. Komplikovao je previše golman Bornmuta Travers, loše je potom i ispucao loptu, do nje je stigao Sar.

Senegalac je potom uputio centaršut do Dukurea kojem nije bilo teško da ubaci loptu u praznu mrežu, a bio je i sam kao duh kada je i dobio loptu.

U drugom poluvremenu ista priča, momci trenera Najdžela Pirsona nisu stali i u 65. minutu su povećali prednost preko kapitena Troja Dinija. 

Do kraja susreta videli smo veliku borbu na sredini terena i treći pogodak u mreži "trešnjica!" U dubokoj nadoknadi vremena, odnosno 93. minutu strelac je bio Roberto Pereira za konačnih 3:0.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading